byx
byg3
byg2

AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

Zhejiang Benyu Tools Co., Ltd. (nami baheula Zhejiang Zhongtai Tools), didirikeun taun 1993, mangrupikeun pabrik alat kakuatan profesional di Cina. Ngaliwatan langkung ti 27 taun kerja keras sareng inovasi kontinyu, perusahaan netepkeun sistem efisiensi R&D, manufaktur, pamasaran sareng layanan purna jual.

Produk unggulanProduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • news1
  • news2
  • news3
  • Cina International Hardware Show 2020

    China International Hardware Show (CIHS) didirikeun taun 2001. Salami dasawarsa ka tukang, China International Hardware Show (CIHS) adaptasi sareng pasar, industri jasa sareng ngembangkeun gancang. Ayeuna parantos jelas didamel salaku acara hardware kadua panglobana sadunya saatos INTERNATIONAL HARDWARE FAIR COLOGNE di Jérman.

  • Kaayaan Pasar Industri Alat

    Ayeuna, dina hal modél bisnis industri alat Cina, bagian na nampilkeun fitur "tool e-commerce", ngagunakeun Internét salaku suplement kana saluran pamasaran; bari nyayogikeun produk anu hargana murah, éta tiasa neuleu ngajawab titik nyeri industri deet. Integrasi sumber hulu sareng hulu Internét sareng industri alat nyayogikeun palanggan ku hemat artos,

  • Babandingan industri alat domestik sareng asing

    Pakakas luar nagri penting pisan pikeun kauntungan nilai perusahaan. Rakan domestik ngandelkeun subsidi sareng bagi hasil. Pelanggan target pakakas domestik sareng asing dikonci dina awal, industri khusus, sareng perusahaan anu gaduh prospek bisnis. Aranjeunna komitmen pikeun nyayogikeun aranjeunna sumberdaya anu kurang dina tahap awal tumuh pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal pertumbuhan anu gancang dina nilai bisnis.