Cordless Hammer Bor Dc1001 / 12v

Pedaran pondok:


  • Voltaseu: 12V / 2.0Ah
  • Kacepetan henteu-beban: 0-900 / mnt
  • Laju Pangaruh: 0-4800 / mnt
  • Diaméter pangeboran Max: 10mm
  • Kapasitas: 10mm beton
    Baja 8mm
    Kayu 10mm
  • Beurat: 1,15kgs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Detil produk

    bz

    bz

    Parabot tanpa kabel cocog pikeun pangeboran, pengikat sareng pangeboran palu kalayan rupa-rupa bahan sapertos kai, logam, plastik sareng beton kanggo aplikasi sapertos ngabingkai, masang kabinét, sareng padamelan di bumi. Éta mangrupikeun pondasi anu saé pikeun peminat kontraktor profesional sareng DIY.
    Benyu teras-terasan ningkatkeun jangka panjang waktos deui ku ningkatkeun rékayasa batré & alatna. Motor performa tinggi anu kuat dina desain kompak anu ningkatkeun kanyamanan pangguna, utamina nalika damel di rohangan anu sempit. Ku maturan sajumlah lengkep solusi tanpa kabel tugas beurat, anjeun ngagaduhan naon anu anjeun peryogikeun pikeun jinis padamelan naon dina situs.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    Maju sareng nyunting tombol PUSH LED
    Desain kompak, beurat entéh, ngan 1,15 kg kalayan aki.
    Gampang dibabawa, gampang dianggo dina jangkung sareng rohangan sempit.
    Hiji tombol kalayan 3 fungsi, Pangeboran / Hammer drilling / Hammering.
    Lampu kerja LED terpadu.
    SDS gancang cuk, gampang diatur bit bor.
    Saklar kontrol kecepatan variabel, pikeun ngarobih kagancangan numutkeun paménta.
    Maju sareng mundur tombol push, gampang maju sareng mundur.
    Sistem pendingin hawa anu hadé, épisién manjangkeun umur motor.
    Batré litium-ion énergi tinggi kalayan umur jasa anu tahan lami.
    Aksésori:
    Pakét Batré (opsional), Carger (opsional)

    Bungkusan produk:

    bz

    bz

    cd

    Aplikasi produk:

    bz

    bz

    bz

    Kauntungannana kakuatan:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama paméran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami