Warta Industri

  • The power tools market is expected to grow at a CAGR of 8.5% over the next seven years.

    Pasar alat listrik dipiharep bakal tumuh dina CAGR 8,5% salami tujuh taun ka payun.

    Alat-alat listrik parantos révolusi cara damel, otomotif sareng industri sanés damel ku ngahémat waktos sareng usaha dina operasi kompléks kalebet skru-nyetir, ragaji sareng perobihan, sareng pamutahiran anu tetep pikeun alat listrik parantos ngabantosan paménta. Salaku tambahan, ea ...
    Maca deui
  • Comparison of domestic and foreign tool industry

    Babandingan industri alat domestik sareng asing

    Pakakas luar nagri penting pisan pikeun kauntungan nilai perusahaan. Rakan domestik ngandelkeun subsidi sareng bagi hasil. Pelanggan target pakakas domestik sareng luar negeri dikonci dina awal, industri khusus, sareng perusahaan anu gaduh prospek bisnis. Aranjeunna komitmen pikeun ...
    Maca deui
  • Tool Industry Market Situation

    Kaayaan Pasar Industri Alat

    TRAN PASAR Ayeuna, ngeunaan modél bisnis industri alat Cina, bagian na nampilkeun fitur "tool e-commerce", ngagunakeun Internét salaku suplement kana saluran pamasaran; bari nyayogikeun produk anu hargana murah, tiasa neuleu ngumbar indus deet ...
    Maca deui