Warta Perusahaan

  • Brushless hammer and brush hammer comparison

    Palu sikat sareng sikat palu sikat

    、 Life umur hirup: umur palayanan motor tanpa palu sikat karbon biasana dina urutan puluhan rébu jam. Kahirupan kerja anu teras-terasan tina motor nganggo palu sikat karbon aya dina ratusan dugi ka langkung ti sarébu jam. Nalika éta ngahontal wates panggunaan, éta kedah ...
    Maca deui
  • Difference between Impact drill and Rotary hammer

    Bédana antara Bor Pangaruh sareng palu Rotary

    Pangaruh bor vs. Rotary palu sareng palu puter duanana saé pisan pikeun ngebor masonry. Palu Rotary langkung kuat, sanaos, Pangaruh bor dina ...
    Maca deui
  • Good Tool is Not Afraid of Careful Selection! —Benyu Eight tips for Choosing Hammer drills

    Alat Saé Henteu Sieun Terpilih Ati-ati! —Benyu Dalapan tips pikeun Milih latihan Hammer

    Bor palu mangrupikeun produk anu peryogi pisan pikeun kahirupan bumi, sareng hiasan bumi ngagaduhan peran anu penting. Éta cocog pikeun gagang batu, batu atanapi beton. Éta mangrupikeun salah sahiji alat listrik anu paling populér di tangan. Nanging, dina nyanghareupan rupa-rupa latihan palu, seueur réréncangan anu pasti bakal pi ...
    Maca deui
  • The 128th Session of Canton Fair scheduled online from October 15th to 24th

    Sidang ka-128 Canton Fair dijadwalkeun online ti 15 Oktober dugi ka 24 Oktober

    Pameran Impor sareng Ékspor Tiongkok, ogé katelah Canton Fair, didirikeun taun 1957. Dibarengan ku Menteri Perdagangan RRC sareng Pamaréntah Rahayat Propinsi Guangdong sareng diayakeun ku Pusat Perdagangan Luar Negeri China, éta dilaksanakeun unggal usum semi sareng usum gugur di Guangzhou, Cina. Dina taun 2020, payun ...
    Maca deui
  • China International Hardware Show 2020

    Tembongkeun Hardware Internasional Cina 2020

    China International Hardware Show (CIHS) didirikeun taun 2001. Salami dasawarsa ka tukang, China International Hardware Show (CIHS) adaptasi sareng pasar, industri jasa sareng ngembangkeun gancang. Ayeuna parantos jelas didamel salaku paméran hardware kadua pangageungna sa dunya saatos IN ...
    Maca deui