Warta

  • Mana anu langkung saé, motor sikat atanapi motor tanpa sikat pikeun Bor Hammer?

    Mana anu langkung saé, motor sikat atanapi motor tanpa sikat pikeun Bor Hammer?

    Prinsip kerja bor listrik brushed The Hammer Drill 28MM struktur utama bor listrik brushed nyaeta stator + rotor + brushes, nu meunangkeun torsi rotational ngaliwatan médan magnét puteran, kukituna outputting énergi kinétik.Sikat sareng komutator aya dina c...
    Maca deui
  • Kumaha ngagentos sareng ngabongkar ROTARY HAMMER

    Kumaha ngagentos sareng ngabongkar ROTARY HAMMER

    Kumaha carana nyabut ROTARY HAMER 1. Kahiji, urang kudu muterkeun cuk ka rentang maksimum, nyiapkeun obeng, sarta nyabut screws jero.Taliti niténan yén screws internal dibalikkeun, jadi urang kudu nuturkeun arah jarum jam pikeun bisa loosen aranjeunna.2. Salajengna, cabut s ...
    Maca deui
  • Naon bor listrik anu disikat sareng naon bédana Bor Hammer Brushless Cordless?

    Naon bor listrik anu disikat sareng naon bédana Bor Hammer Brushless Cordless?

    Bor listrik Brushed Ieu ngandung harti yén motor Cordless Brushless Hammer Bor ngagunakeun brushes karbon pikeun kontak lambar tambaga rectifying on stator pikeun suplai kakuatan ka coils tina rotor motor jeung cooperate jeung stator pikeun ngabentuk médan magnét puteran, nu drive rotor nu. puteran...
    Maca deui
  • Bor listrik bisa dibagi kana 3 kategori: drills leungeun, drills dampak, drills palu

    Bor listrik bisa dibagi kana 3 kategori: drills leungeun, drills dampak, drills palu

    1. Hammer Drill 26MM BHD2603A: Kakuatan anu pangleutikna, sareng ruang lingkup pamakean dugi ka pangeboran kai sareng salaku obeng listrik.Sababaraha bor listrik leungeun bisa dirobah jadi parabot husus nurutkeun kaperluan maranéhanana, kalawan loba kagunaan jeung model.2. bor dampak: mékanisme dampak t ...
    Maca deui
  • Kumaha milih alat listrik Perkenalan pikeun kaahlian mésér alat listrik

    Kumaha milih alat listrik Perkenalan pikeun kaahlian mésér alat listrik

    1) Kahiji sakabeh, nurutkeun pangabutuh anjeun sorangan, bédana téh naha éta téh pikeun pamakéan imah atawa pamakéan profésional.Biasana, bédana antara alat listrik profésional sareng alat listrik rumah tangga umumna dina kakuatan.Alat kakuatan profésional gaduh kakuatan anu langkung luhur, sareng alat rumah tangga umum.T...
    Maca deui
  • Naon parabot kakuatan?

    Naon parabot kakuatan?

    Dina 1895, overtone Jerman nyieun bor DC munggaran di dunya.Perumahan dijieunna tina beusi tuang sarta bisa bor liang 4mm dina pelat baja.Lajeng muncul bor listrik frékuénsi tilu-fase (50Hz), tapi speed motor gagal pikeun megatkeun ngaliwatan 3000r / mnt.Dina 1914, alat-alat listrik ngajalankeun ...
    Maca deui
  • Fungsi batré litium tina alat listrik palu listrik

    Fungsi batré litium tina alat listrik palu listrik

    Di masarakat ayeuna, kakurangan tanaga, polusi lingkungan sareng masalah-masalah sanésna ngangkat masalah penting pikeun umat manusa.Rupa-rupa pabrik batré geus aktip researched tur ngembangkeun rupa-rupa accu, utamana batré litium-ion kakuatan litium-ion salaku hiji represe canggih ...
    Maca deui
  • pangaweruh alat kakuatan bor listrik

    pangaweruh alat kakuatan bor listrik

    Latihan listrik bisa dibagi kana tilu kategori: bor leungeun listrik, bor dampak, sarta drills palu.1. Bor leungeun: kakuatan nu pangleutikna, sarta wengkuan pamakean dugi ka pangeboran kai jeung salaku obeng listrik.Éta henteu ngagaduhan nilai praktis sareng henteu disarankeun pikeun ...
    Maca deui
  • Naon bedana bor listrik, bor dampak sareng palu listrik?

    Naon bedana bor listrik, bor dampak sareng palu listrik?

    Urang mindeng ngagunakeun drills leungeun, drills perkusi, palu listrik sarta parabot pangeboran sejenna dina kahirupan urang, tapi aya sababaraha urang anu teu profésional anu ngarti bédana antara tilu ieu.Dinten ayeuna, Xiaohui bakal ngajelaskeun bédana antara bor listrik, bor perkusi sareng electr ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun bor dampak?

    Kumaha ngagunakeun bor dampak?

    1. Naon fungsi tina bor dampak?The Hammer Drill 20MM mangrupakeun alat listrik pikeun pangeboran liang dina bahan kayaning bata, blok, sarta tembok lightweight, nu dumasar kana motong puteran sarta boga mékanisme dampak anu ngandelkeun dorong operator pikeun ngahasilkeun dampak.Impa...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun bor dampak anu leres?

    Kumaha ngagunakeun bor dampak anu leres?

    The Hammer Drill 30MM BHD3019 mangrupikeun jinis alat listrik anu cocog pikeun pangeboran dampak dina lantai beton, témbok, bata, batu, papan kai sareng bahan multilayer.Urang mindeng ngagunakeun éta dina kahirupan urang sapopoé.Upami bor dampak henteu leres dianggo, éta tiasa kumaha kuring tiasa nganggo bor dampak kalayan leres ...
    Maca deui
  • Naon precautions pikeun neundeun parabot kakuatan

    Salaku alat umum dina kahirupan, Hammer Drill 26MM dianggo langkung sering.Sanggeus unggal pamakéan, kumaha urang nyimpen éta sangkan leuwih kondusif pikeun pamakéan na?1: Cabut asesoris Saatos alat kakuatan dipaké, perlu pikeun ngembangkeun kabiasaan ngabongkar sanggeus pamakéan, utamana bit bor rupa p ...
    Maca deui