Tentang Kami

qwqw

Perkawis Benyu

Zhejiang Benyu Alat Co., Ltd.(nami tilas Zhejiang Zhongtai Tools), didirikeun taun 1993, mangrupikeun produsen alat kakuatan profesional di Cina. Ngaliwatan langkung ti 27 taun kerja keras sareng inovasi kontinyu, perusahaan netepkeun sistem efisiensi R&D, manufaktur, pamasaran sareng layanan purna jual.

Perkenalan Singkat

Benyu tempatna di kota basisir anu saé-Taizhou, di propinsi Zhejiang, dimana lampu mimiti milénium anyar naék. Perusahaan ngalangkungan 72,000 méter pasagi, aya total 11 bengkel, kalebet perkakas, mesin kasar, motong gear, pamrosésan aluminium, pukulan, perlakuan panas, grinding, bantalan goblog, suntikan plastik, bengkel motor sareng perakitan.
Ampir 900 padamel damel pikeun perusahaan. Kapasitas produksi taunan nyaéta 3 juta sét, ampir 80% diantarana parantos diékspor ka Éropa, Asia Tenggara, Pertengahan wétan, Afrika sareng Amérika Kidul.

FALSAFAH BISNIS INTI

Nyayogikeun Palanggan sareng Solusi Produk Kompetitif nyaéta prinsip perusahaan.
Kami aktip ngenalkeun sistem manajemen ilmiah, produksi canggih & alat uji coba pikeun mastikeun produk kalayan kualitas anu stabil sareng unggul. Benyupositivelymake inovasi pikeun ngaoptimalkeun struktur produk pikeun minuhan pasar.
Dina konsép bisnis "Rajin, Pragmatisme, Inovasi, Pangwangunan", Benyu bakal maju sareng kualitas produk anu saé, produk anu efektif pisan sareng sistem layanan purna jual, pikeun nyiptakeun masa depan win-win sareng sadaya mitra bisnis.

OEM & ODM

OEM & ODM Layanan Profesional - mindahkeun ideu anjeun pikeun produk anu nyata
Nguntungkeun tina langkung ti 20 taun pangalaman ékspor, Benyu gaduh kakuatan anu kuat dina téknologi produksi boh kamampuan desain. Perusahaan tiasa ngadamel desain 3D & ngadamel produk numutkeun ideu desain pelanggan atanapi sampel anu saleresna, supados mastikeun pamundut khusus anjeun tiasa wareg.
Sistem Manajemén Canggih sareng Sértipikat Produk - Ngiringan pikeun produk anu saé
Ngeunaan sertipikat, Benyu parantos disahkeun kana Sistem Manajemen Mutu ISO9001 sareng Sistem Manajemen SA8000 (Akuntabilitas Sosial). Produkna parantos ngaluluskeun penilaian kasaluyuan internasional, sapertos GS / TUV, CE, EMC, CCC, ETL, ROHS sareng PAHS.

ss04
ss-03
ss-01
ss-02

Sertipikat

Acara pabrik

  • factory1
  • factory2
  • factory3
  • factory4
  • factory5
  • factory6
  • factory7
  • factory8
  • factory9
  • factory10
  • factory11
SEJARAH PEMBANGUNAN
Sejarah Benyu
  • Dina taun 1993

    Perusahaan ngadegkeun sareng ngahasilkeun palu puteran ringan 1st di Cina.

  • Dina taun 1997

    Mimitian jual pasar domestik. Siapkeun Lokakarya Injeksi Plastik sareng Lokakarya Logam.

  • Dina taun 1999

    Siapkeun Bengkel Motor, Bengkel Perlakuan Panas.

  • Dina taun 2000

    Investasi pikeun Tutuwuhan anyar; Mimiti ngalakukeun pasar global.

  • Dina 2001

    Disertifikasi ku SO9001 Quality Management System; Kéngingkeun sertipikat produk sapertos GS / CE / EMC.

  • Dina 2003

    Siapkeun Lokakarya Pencét; Beuli High Speed ​​Press; Lulus sertipikat "CCC".

  • Dina 2004

    Kéngingkeun Pendaftaran Bea Cukai; Ngadegkeun Departemen R&D sareng Lab; Ngawangun Lokakarya Gear Hobbing.

  • Dina taun 2005

    Ngawangun pabrik énggal di Binhai Industrial Area; Produk lebet kana Pasar Rusia;

  • Dina 2006

    Siapkeun Lokakarya mesin Aluminium.

  • Dina 2009

    Siapkeun Lokakarya Pakakas.

  • Dina 2010

    Siapkeun Benyu Brand.

  • Dina 2011

    Produkna parantos kéngingkeun Patén Penemuan Nasional.

  • Dina 2012

    Ngadegkeun "Basis Kerjasama Industri-Universitas-Panilitian" kerjasama sareng Taizhou Vocational College of Science and Technology. Dilélér gelar "Impor sareng Ékspor Paripolah Standar Perusahaan" Meunang bea cukai A manajemén kelas Perusahaan; Perusahaan meunang impor sareng ékspor inspeksi sareng perusahaan karantina; Lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Akuntabilitas Sosial SA8000;

  • Dina 2013

    Lulus dina audit "Standarisasi Produksi Kasalametan" nasional

  • Dina 2014

    Diakuan salaku Taizhou High-Tech Enterprise ku Pamaréntah

  • Dina 2016

    Award salaku Taizhou Technology Enterprise

  • Dina 2017

    Kenging gelar Taizhou Brand Terkenal

  • Dina 2018

    Investasi pikeun ngawangun pabrik énggal Ditunjuk salaku unit pamaréntahan Taizhou Heat Treatment Association

Ningali ka hareup