Dampak Borless Dampak Bor Bl-cjz1301 / 20v

Pedaran pondok:


  • Voltaseu: 20V / 2.0Ah / 4.0Ah
  • Kacepetan henteu-beban: L: 0-430 / mnt H: 0-1500 / mnt
  • Laju Pangaruh: L: 0-5500 / mntH: 0-21000 / mnt
  • Max. Torsi: H / L 20 / 45N.m
  • Kapasitas: Baja 13mm
    Kayu 38mm
    Masonry 13mm
  • Beurat: 1.4kgs
  • Setelan Torsi: 18 + 1 + 1
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Detil produk

    bz

    bz

    Parabot tanpa kabel cocog pikeun pangeboran, pengikat sareng pangeboran palu kalayan rupa-rupa bahan sapertos kai, logam, plastik sareng beton kanggo aplikasi sapertos ngabingkai, masang kabinét, sareng padamelan di bumi. Éta mangrupikeun pondasi anu saé pikeun peminat kontraktor profesional sareng DIY.
    Benyu teras-terasan ningkatkeun jangka panjang waktos deui ku ningkatkeun rékayasa batré & alatna. Motor performa tinggi anu kuat dina desain kompak anu ningkatkeun kanyamanan pangguna, utamina nalika damel di rohangan anu sempit. Ku maturan sajumlah lengkep solusi tanpa kabel tugas beurat, anjeun ngagaduhan naon anu anjeun peryogikeun pikeun jinis padamelan naon dina situs.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    bz

    bz

    Motor Brushless, Cordless, Bor listrik, Bor Pangaruh, Dua Laju, Pakem lemes, Supir Sekrup, Industri, Rumah Tangga, DIY, alat-alat listrik, LED
    Tilu-rahang chuck kuat, clamping stabil.
    Pangaturan torsi gir 18 + 1 + 1, langkung ageung nilaina, kakuatanna langkung kuat, pikeun ngalihkeun torsi anu cocog sareng lingkungan operasi anu béda.
    Lampu kerja LED terpadu.
    Saklar fungsi dua-speed: saluyukeun kecepatan numutkeun kakuatan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun efisiensi damel.
    Pakem lemes kalayan desain ergonomis, raoseun dianggo, nyerep shock sareng anti selip.
    Pangaturan speed variabel, gampang dikontrol.
    Maju sareng mundur tombol push, gampang maju sareng mundur.
    Motor tanpa sikat kalayan kakuatan anu kuat.
    Henteu aya desain pelat Aula, ngirangan kajadian kagagalan.
    Téknologi perlindungan batré éléktronik, mastikeun kaluaran stabil.
    Batré lithium-ion kapasitas ageung sareng umur jasa anu tahan lami

    Aksésori:
    Pakét Batré (opsional), Carger (opsional)

    Kauntungannana kakuatan:

    bz

    bz

    cd

    Kauntungannana kakuatan:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama paméran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk