Bor Hammer 26MM BHD 2630

Pedaran pondok:


  • Kakuatan Masukan: 800W
  • Kacepetan Henteu-Beban: 0-1450 / mnt
  • Laju Pangaruh: 0-5900 / mnt
  • Énergi pangaruh: 2.8J
  • Kapasitas pangeboran: Beton 26mm
    Kayu 30mm
    Baja 13mm
  • Beurat: 2.8kgs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Detil produk

    bz

    bz

    Naha anjeun peryogi bor palu anu tiasa ngadamel batu, batu atanapi beton? Teras anjeun ngagaduhan jawaban ti BENYU kalayan kinerja anu kuat, latihan palu kuat anu awét!
    Bor palu utamina dianggo dina pangeboran & pangeboran palu & pahat cahaya dina beton, semén, témbok bata sareng batu kalayan épisiénsi anu langkung luhur, liang anu langkung ageung, jero pangeboran langkung lami.
    Dirancang pikeun aplikasi paling hese, bor palu BENYU langkung lami durasi pengeboranhammer tibatan alat-alat anu aya di kelas na. Éta ogé gampang dianggo sareng hindarkeun kacapean pangguna. Kalayan motor anu kuat, éta nganteurkeun kecepatan pangeboran anu hadé sareng torsi anu langkung ageung. Kopling mékanis ngajaga motor nalika bit ngiket, sareng operasi multi-mode nawiskeun fleksibilitas maksimal.

    Fitur Produk:

    bz

    bz

    bz

    SDS-PLUS, Lampu-beurat, Bor Hammer, Pilihan listrik, Bor listrik, Struktur KOMPACT, DIY, Industri, Pangaruh bor, Beton
    800W motor anu kuat adaptasi kana operasi anu sesah
    Hiji tombol kalayan 3 fungsi, pangeboran / Hammer drilling / Hammering, ningkatkeun efisiensi damel
    Desain clamping SDS, clamping gancang sareng merenah.
    Éléktronik saklar régulasi stepless éléktronika, ngaluyukeun laju numutkeun paménta
    Tombol maju / mundur, maju / mundur sacara bébas
    Cekap sareng sistem pendingin hawa anu épisién, épéktip manjangkeun umur motor.
    Kopling overload nyayogikeun panyalindungan anu épéktip pikeun pangguna nalika bit ngiket
    Ngukur jero anu akurat, akurat ngadalikeun jero pangeboran pikeun liang buta, ngajantenkeun operasi langkung pas.
    Cecekelan lemes Antiskid, nyaman dipaké
    360 ° gagang bantu rotatable, nyumponan kabutuhan anu béda-béda sacara fleksibel
    Aksésori:
    Cecekelan bantu
    Gauge jero
    SDS-Plus Bor Bit (opsional)
    SDS-Plus Chisels (opsional)
    Chuck (opsional)
    Adaptor (opsional)

    Bungkusan produk:

    bz

    bz

    Kauntungannana kakuatan:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    Kerja sama paméran:

    chejian01

    chejian01

    chejian01

    chejian01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami